Труханов приїхав до Парижу – він пробуде 11 днів у Європі

Мер Одеси Геннадій Труханов поїхав у відрядження до Європи на 11 днів. Про це повідомляє сайт Одеської мерії. З 13 по 23 жовтня 2024 року Труханов відвідає низку заходів у Парижі, Відні та Страсбурзі. На період відрядження виконання обов’язків Одеського міського голови покладаються на Філатова Олександра Анатолійовича – першого заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Разом з Трухановим до Європи поїхав директор Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради Іван Ліптуга.

Сьогодні Труханов знаходиться в Парижі на конференції Fast-Track Cities 2024, яка підсумовує 10 років роботи глобальної мережі міст у боротьбі з ВІЛ, гепатитом та туберкульозом. Одеса приєдналася до цієї ініціативи у 2017 році та досягла значних успіхів. Мер повідомив, що збільшено фінансування міських програм більше ніж у чотири рази. Сьогодні 98% людей, що живуть із ВІЛ, знають свій статус, 96% отримують лікування, і 96% мають невизначене вірусне навантаження.

Також Труханов заявив, що переймає досвід побудови безбар’єрного середовища. В Парижі приймали Олімпійські та Паралімпійські ігри і місто підготували для учасників з обмеженими фізичними можливостями. Зазначимо, що в Одесі тільки точково реалізується організація безбар’єрного середовища. Багато тротуарів розбиті або на них розташована некомфортна для візків плитка, пандуси мають катастрофічні кути нахилу. Щоб це побачити не обов’язково їхати до Парижу.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56