Труханов приїхав до Відня і зустрівся з місцевими урядовцями

Мер Одеси Геннадій Труханов і директор Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Іван Ліптуга після Парижу завітали до Відня в рамках робочого візиту до Европи. Вони зустрілися з першим президентом Віденського Парламенту паном Ернстом Воллером і керівником Офісу європейських і міжнародних відносин міста Відня Аленою Сірка-Бред.
 

 
В Одеській мерії повідомили, що Одеса та Відень підтримують плідні партнерські відносини протягом багатьох років та сьогодні розвивають стосунки в сфері культури та збереження спадщини. Пан Воллер розповів про досвід Відня у збереженні архітектури та пам’ятників, а також про систему управління об’єктом Всесвітньої культурної спадщини “Історичний центр Відня”. Він підкреслив, що збереження історії має велике значення для майбутніх поколінь в кожному місті та державі. Австрія пройшла через складні періоди в історії, проте країні вдалося зберегти  свою архітектуру, культуру та мистецтво – іноді змінюючи контекст змісту про певних історичних персон, але завжди зберігаючи здобутки поколінь.
 
“Тому Відень сьогодні по праву вважається світовою столицею культури, мистецтва, але при цьому отримує перші призи у конкурсах зі смарт-інновацій у містах”, – розповів пан Воллер.
 
Геннадій Труханов повідомив, що ювілейний фестиваль “Золоті скрипки Одеси” відбудеться у столиці Австрії.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56