У Франції росіяни жорстоко побили українських біженок

Французький сайт Monaco-Matin повідомляє, що дві біженки з міста Ізюм опинилися у місцевій лікарні після побиття невідомими чоловіками. Жінки розповіли, що вони сиділи на березі моря та слухали українську музику. Повз проходила група чоловіків, які раптом накинулися на них. Їх повалили на землю і декілька разів вдарили кулаками у обличчя. Одна з дівчат отримала перелом носа. Нападники лаялися російськими матами з ненавистю до України під час нападу – постраждалі впевнені, що вони були з росії.
 

 
Представник МЗС України Олег Ніколенко прокоментував інцидент у Facebook: “На доручення МЗС України українське посольство в Парижі взяло на особливий контроль справу побиття двох українок. Дипломати взаємодіють із французькими правоохоронцями задля оперативного розслідування нападу, підтримують зв‘язок із потерпілими, яким було надано необхідну медичну допомогу. Нападники мають бути покарані”.
 

 
Це не перший випадок озвірілої поведінки російських туристів за кордоном по відношенню до українців. Раніше були відомі напади, образи, приниження та цькування навіть з боку російських жінок. У ЄС повинні вжити заходів щодо депортації назад до Росії з анулюванням віз назавжди всіх, хто підтримує фашистський режим путіна.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56