У мережі показали пентхаус, який путін подарував Кабаєвій

Журналісти-розслідувачі з незалежного видання «Проект» опублікували чергове розслідування щодо російського диктатора володимира путіна. Повідомляється, що у 2011 році в елітному ЖК Ideal House у Сочі було куплено пентхаус площею 1600 кв. метрів для таємної громадянської дружини путіна – гімнастки Аліні Кабаєвої. За даними ріелторів – це найбільша квартира в росії.

Усередині 20 кімнат з розкішним оздобленням. Окремо є камінний зал, власний кінотеатр та більярдна, приватна галерея для колекцій творів мистецтва, бар, зона SPA з сауною та хамамом, кілька зон відпочинку просто неба з павільйонами „Аркада“ та „Дастархан“, дворик для релаксації в японському стилі для барбекю в марокканському стилі, відкритий солярій та купіль з гідромасажем, а також бар зі стінами-водоспадами та мозаїчною підлогою, міні-танцпідлога. На даху знаходиться вертолітний майданчик.

Окремо під пентхаусом знаходиться дві квартири для обслуговуючого персоналу. Нерухомість оформили на довірену особу – Олега Руднова, який був медіа-менеджером у екс-мера Петербурга Анатолія Собчака, на якого раніше працював путін. Проте сама Кабаєва рідко з’являлася тут, через побоювання бути побаченою з дітьми. Вона віддавала перевагу більш прихованим резиденціям для життя. У березні 2021 року пентхаус спробували продати і виставили 3Д-візуалізації інтер’єрів, які встигли зберегти журналісти.

Усередині багато позолоти, мармуру, цільного дерева. Квартиру врешті-решт зняли з продажу. “Проект” зазначає, що це лише одна з величезної кількості квартир Кабаєвої. Загалом путін подарував негласній “цариці росії” нерухомості на мінімум 120 млн доларів.


 

 

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56