У одеському ботсаду відбудеться концерт та арт-перформанс “Віолончель та муза Baroque”

6-го липня в Одеському ботсаду відбудеться концерт “Віолончель та муза Baroque”. Ця подія – творчий діалог між віолончелістом Артемом Калуцьким та ботанічним художником-акварелістом Надією Владовою, які зустрінуться в просторі Live At Botanic вперше!

Ми станемо дослідниками як відтворюються співдія, сотворчість, синергія та нові світи. Формат концерту «Music & Paint» стане платформою для співтворчості.
«Music & Paint» – це концертний формат, який об’єднає аудіальне та візуальне мистецтва у захоплюючий перформанс. Ми станемо свідками поєднання старовинної музики німецьких майстрів епохи бароко та сучасного живопису у реальному часі.

У цьому перформансі емоційні мелодії віолончелі переплетуться з мінливою красою живого живопису, відтворюючи діалог між звуком і зором. Кожна нота буде резонувати, надихаючи на мазок пензля, перетворюючи музику на візуальну красу. Цей досвід продемонструє гармонійний та надихаючий зв’язок між різними мистецькими середовищами.

Надія Владова закінчила художню школу №2 в Одесі. Вищу освіту здобула на архітектурному факультеті. Роботи художниці зберігаються у приватних колекціях США, Англії, Франції, Австралії, Німеччини, Ірландії, Канади, України. Персональні виставки проходили в Одесі та інших містах.

А 6-го липня своїм густим, насиченим співучим звуком, що нагадує тембр людського голосу, художницю буде надихати віолончель та маестро Артем Калуцький – артист Національного філармонійного і Камерного оркестрів Одеської обласної Філармонії.

Концерт-перформанс відбудеться на сходах особняка-дачі Папудова в самому серці БотСада пролунає музика І. С. Баха, Г.Ф. Телемана , І. Шенка та ін.
Наприкінці події відбудеться благодійний АУКЦІОН відтвореної в синергії мистецької роботи.
Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та БотСаду після обстрілу рф.
Вхід за попередньою реєстрацією – донейшн від 250 грн, в день події від 350, діти до 7 років та пенсіонери – 50%
Також квиток до концерта ви можете отримати в обмін на допомогу, долучившись особисто на пару годин до догляда за рослинами і територією ботсаду.
Волонтерство у ботанічному саду, це – зустріч з унікальними талановитими фахівцями, спілкування і фізична активність в затишному місці.
Квиток до Ботанічного саду входить у вартість бронювання. Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням https://bio.link/fromcats

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56