У Пентагоні дозволили використовувати зброю США по всій території росії, звідки атакують рашисти

Вчора увечері 20 липня в Пентагоні зробили нову заяву щодо можливостей використання зброї США по території росії. Прес-секретар Пентагону генерал-майор ВПС США Патрік Райдер заявив: “Здатність відкривати вогонь у відповідь – ось на що спрямована ця політика… Коли ми бачимо, що російські війська ведуть вогонь через кордон, Україна може відкрити вогонь у відповідь цими наземними силами, використовуючи боєприпаси, надані США. Це самооборона, тому для них (України) є сенс мати таку можливість”.
 

 
Раніше США дозволили бити у відповідь по росії тільки у прикордонних територіях з Харківщиною. Зараз путін розпочав новий етап ескалації війни – підписав військово-політичну угоду з Північною Кореєю, яка є державою спонсором тероризму. Таким чином путін легалізував поставки зброї з Північної Кореї. Нове рішення США є логічною відповіддю на ескалацію путіна.
 
Радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван також сказав, що Україна може використовувати зброю, яку постачають американці, для завдання ударів по будь-яких російських силах, які атакують через кордон, а також використовувати системи ППО для збиття російських літаків у повітряному просторі РФ, якщо вони збираються відкрити вогонь по Україні.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56