У Труханова новий віце-мер

Вчора на сесії міської ради представили нового віце-мера Одеси Ганну Позднякову. Позднякова п’ять років очолювала КП «Теплопостачання міста Одеси». Вона взяла на себе один із пріоритетних напрямків діяльності одеської міської ради — житлово-комунальне господарство.

«Ми всі прекрасно розуміємо, що керуюча компанія — це бізнес, це для заробляння грошей, і жодна з них не буде так піклуватися про людей, як місто. Тому що у нас підтримка, наші колеги з усього світу передають нам комунальну техніку. Репутацію ЖКС було свідомо підірвано для зниження конкуренції, і наше завдання — зробити так, щоб вони знову стали потужними та надавали населенню якісну послугу», — заявив Труханов на сесії.


Приватна керуюча компанія.

Зазначимо, що раніше ЖКС робили менше ремонтів і не так якісно ніж приватні компанії. Ремонтів необхідно було чекати роками, а коли нарешті ЖКС приходив, то часто говорили, що нічого не можна зробити. Тому логічно було передати керування будинками до приватних компаній. Тільки все мало бути офіційно та прозоро, а самі компанії повинні мати хорошу репутацію. Чому такий сервіс від ЖКС знову повертають одеситам – не відомо. Можливо, нас очікує “революція” у сфері послуг ЖКС, подивимось на результати роботи Ганни Позднякової.


ЖКС.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56