Україна під масованою ракетною атакою

Росія атакувала Україну сьогодні зранку десятками ракет. Як повідомили у Командуванні повітряних сил, спочатку зі стратегічних бамбардувальників Ту-95МС запустили крилаті ракети Х-101 у напрямку Києва. Потім було декілька пусків гіперзвукових ракет Х-47 “Кинджал”. До них доєдналися балістичні та крилаті ракети з тимчасово окупованого Криму. На останок з’явилися стратегічні бомбардувальники Ту-22 М3, які запустили крилаті ракети Х-22 у напрямку Слов’янська та Краматорська. Вибухи пролунали у Києві, Дніпрі, Кривому Рогу та Донецькій області. Повідомляють, що в Києві у наслідок атаки горить багатоповерхівка.

Внаслідок ракетного удару по Києву зафіксовано падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах, повідомили у Київській МВА. Попередні дані:
– в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі;
– в Голосіївському – уламки впали біля житлового будинку;
– в Дніпровському палають уламки в житловій забудові.
– в Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок;
– в Деснянському районі займання будинку.

Нагадаємо, що на вихідних диктатор путін заявив, що він бажає “перемир’я”, а “НАТО готує третю світову війну”, а всі його посіпаки повторили це. І ось сьогодні брехливий путін атакував мирні міста України десятками ракет!

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56