Український театр покаже прем’єру “Вирій” про жінок та війну, яка б’є прямо в серце

В одеському українському театрі 7 вересня о 16:00 покажуть прем’єру драми на одну дію “Вирій” – про жінок, які проживають війну. Кожна з них має за плечима складний життєвий шлях, і кожна рішуче вирушила у свою путь.

Примхлива доля зводить їх на одній автобусній зупинці, де нечасто оголюють душу незнайомцям, але що ж робити, коли очікуваний транспорт ніяк не забере їх звідси? Нічого кращого ніж їсти цукерки й моститися просто неба на ночівлю жінки не вигадали. Та коли над ними простирається вільний інший шлях – той, що Чумацький, наприкінці якого живе Рід, то нічого приховувати одна перед одною. А перед собою?…

Вистава про наше сьогодення, про необхідність перемоги у війні та виживання української нації, яку останні 300 років знищувала росія. Про болючі питання, які замовчуються нашим суспільством, але вони стосуються кожного. Суспільство не має забувати про війну та ігнорувати тих, хто втратив на війні близьких. Український народ має об’єднатися проти ворога – тільки разом ми зможемо перемогти.

Авторка – Наталія Ігнатьєва
Режисерська група – Олександр Самусенко, Мирослава Ткач
Вокал і музичне рішення – Наталя Боярська
Сценографія – Максим Лапко
Художниця костюмів – Оксана Тернавська
Музичне оформлення вистави – Віктор Чернєв
Галина: Нінель Наточа, заслужена артистка України
Інга: Ірина Шеляг
Ангеліна: Марія Буймович
Марина: Ірина Бесараб

Квитки за посиланням: https://ukrteatr.odessa.ua/afisha/vyrii

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56