Український театр запрошує на виставу “Тіні забутих предків” у постановці Уривського

В Одеському академічному українському музично-драматичному театрі імені Василя Василька 23 червня о 19:00 покажуть виставу “Тіні забутих предків”. Гірський край – дивовижний, незбагненний світ. І гуцули – особливий народ, плем’я, в якому панують свої закони, які відчувають по-особливому навколишній світ… Дух предків – в них, в глибинах душі. Треба лише відчути цю споконвічну єдність… Адже ми всі – продовження наших предків. Ми спокутуємо їхні гріхи.

У цьому музично-пластичному дійстві з безліччю метафоричних сцен, образів-символів йдеться про автентичність і спадковість поколінь, про історичні витоки народу. У центрі сценічної оповіді, звичайно ж, історія кохання Івана та Марічки… Пронизливо трагічна. Фатальна, в якій поєдналися кохання і ворожнеча роду людського. Вистава йде у форматі творчої майстерні «Глядач на сцені».

Як розповів режисер вистави Іван Уривський: “П’єса Василько відрізняється від повісті Коцюбинського. Василько наголосив на тому, що Іван та Марічка — останні представники двох сімей, які ворогують з невідомої причини. Вони мають спокутувати гріхи своїх батьків. У цих обставинах любов героїв неможлива. Щоб життя тривало, має відбутися оновлення. У виставі ми намагаємося розшифрувати код, що міститься в назві «Тіні забутих предків»”.

Автор: Михайло Коцюбинський
Інсценізація: Василь Василько
Режисер-постановник: Іван Уривський
Художник по костюмах: Анастасія Пташкіна
Пластика: Павло Івлюшкін
Хормейстер: Людмила Волкова

Квитки за посиланням – https://ukrteatr.odessa.ua/afisha/tini-zabutykh-predkiv

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56