В Чорноморську відкрили Алею Пам’яті загиблих Героїв і вона краща ніж в Одесі

Сьогодні 1 жовтня у День Захисника та Захисниць в Чорноморську відкрили нарешті Алею Пам’яті загиблим Героям, які захищали Україну від російського нападу з 2014 року. В алеї розмістили 108 портретів Героїв. Церемонія відкриття розпочалася хвилиною мовчання в пам’ять про всіх полеглих захисників та захисниць. Після чого духовенство звершило молитву за Україну та освятило фото-стенди Героїв.

Алея Пам’яті – це символ вшанування не лише загиблих Героїв, а й усіх тих, хто продовжує боротися, хто щодня стоїть на захисті нашої свободи і суверенітету. Це священне місце згадки про тих, хто віддав найдорожче – своє життя – заради нашого мирного неба, заради того, щоб Україна була вільною та незалежною. Воїни громади стали не просто захисниками, а легендами, що навічно закарбували свої імена в історії нашої землі.

Четверо полеглих Героїв отримали орден «За мужність» ІІІ ступеня посмертно:
Сандуленко Денис Юрійовича, старший лейтенант;
Гуценко Олег Олександрович, солдат;
Берега Дмитро Дмитрович, солдат;
Батога Андрій Іванович, солдат.
 

 
Зазначимо, що алея у Чорноморську виглядає більш гармонійно і естетично, ніж в Одесі. Тут відчувається дійсно місце для вшанування Героїв. Також портрети героїв виконанні великими та по одному на кожному банері.
 

 
Фото: Південне регіональне управління Держприкордонслужби України

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56