В Одесі на домашній вечірці випадково застрелили з автомата 23-річного військового

В ніч з 29 на 30 червня в одеському ЖК “Чудо-місто” сталася трагедія. Як повідомили в поліції, під час веселощів на домашній вечірці застрелили 23-річного військового. ЗМІ повідомляють, що загиблий був з морської піхоти.

Власник квартири військовий повернувся з відрядження на фронті і вирішив відсвяткувати це. На свято запросив свого побратима та двох дівчат 17 та 20 років. Під час розваг та вживання алкоголю 17-річна дівчина попросила показати автомат, який належить власнику квартири. Вона взяла зброю в руки і автомат вистрілив – кулі потрапили у гостя, який загинув на місці.

Правоохоронці зʼясовують всі обставини загибелі військовослужбовця, а також підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем мешкання у його товариша. З місця скоєння злочину слідчі вилучили автомат Калашникова та декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та інші речі, що мають інтерес для слідства. За вказаним фактом слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 розпочали провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується вбивство через необережність.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56