В Одесі офіційно відкрили 3 пляжі з платними послугами і один інклюзивний

Сьогодні в Одеській ОВА заявили про офіційне відкриття ще чотирьох пляжів – з них три з платними послугами, один інклюзивний, але також знаходиться на території орендатора. Голова Одеської ОВА Олег Кіпер підписав спільний з Командувачем оперативним стратегічним угрупованням військ «Одеса» наказ про доступ людей до ціх пляжів.

Три пляжі знаходяться в Аркадії – це два пляжі «Red Line» та пляж «True Man Sun of a Beach». Інклюзивний пляж знаходиться на міському пляжі “Дельфін” на ділянці у орендаря Caleton.

В Одеській мерії нагадали, що під час повітряної тривоги, при виявленні підозрілих предметів, під час шторму від 2-х балів та в темну пору доби – перебування людей біля моря заборонено!

Цікаво, що у офіційних заявах не показали, як облаштовані згадані пляжі. Які в них є укриття та рятувальні засоби. Культурометр подивився соцмережі згаданих пляжів. Інклюзивний пляж знаходиться на Калетоні. Його відкрили самим першим в Одесі. Там надійне укриття у скалі. Єдине, що в ньому з недоліків – це розміри, воно маленьке. Також на пляжі є рятувальники. Цей пляж отримує від Культурометра найвищий бал за безпеку – тверду п’ятірку.

«Red Line» знаходиться у лівому крилі Аркадії. У соцмережах зазначили, що на пляжі є укриття. На оглядовому відео – це якісь приміщення під сценою. Вони не знаходяться нижче рівня землі, але мають кам’яні стіни. Це краще, ніж взагалі нічого, але гірше ніж бетонна капсула або підземне укриття. Також на пляжі є рятувальники. Цьому пляжу Культурометр може поставити тверду четвірку за безпеку.


 

 
Пляж «True Man Sun of a Beach» щось взагалі не турбується за безпеку відпочивальників. У соцмережах зовсім немає згадок про рятувальників та укриття. Тому він отримує від Культурометра найнижчу оцінку – один бал за безпеку. Куди дивився Олег Кіпер, коли підписував документи?
 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56