В Одесі спекли паски із борошна, яке виготовили з пшениці з розмінованих полів Херсонщини
В Одесі відбувся майстер-клас з випікання пасок з борошна, зробленого з пшениці, вирощеної на очищених від мін полях Херсонщини та Миколаївщини . Як повідомили в Одеській районній адміністрації, паски разом із жителями Одеської області випікав відомий одеський шеф-кухар Ігор Зражевський.
Фермер Андрій Повод з Білозерської громади Херсонської області поділився своєю історією: від небезпеки — до першого врожаю на вільній землі. Це історія незламності українського народу. Рятувальники ДСНС провели для дітей майстер-клас із мінної безпеки. Розмінування деокупованих територій продовжується завдяки Міністерству оборони, Збройним Силам України, волонтерам та міжнародній допомозі. Найскладніша ситуація з російськими мінами у Миколаївській, Херсонській та Харківській областях.