В Одесі покажуть містичний балет “Вій” Раду Поклітару

13 липня одеситів та гостей міста запрошують на новий балет “Вій”, який увібрав у себе кращий досвід головного балетмейстера Академічного театру «Київ Модерн-балет» Раду Поклітару. Це стильний мікс-музики та хореографічного вирішення, неповторних костюмів та, вперше, надсучасних технологічних візуальних ЗD-спецефектів, які ще не використовувалися у сучасному українському танцювальному театрі. Спеціально до вистави музику написано українським композитором Олександром Родіним.

У балеті всі персонажі зберегли свої імена, та не варто чекати ілюстрації всім відомого сюжету. Режисерське прочитання Раду Поклітару – це завжди творче переосмислення місця дії, пропонованих обставин і вчинків героїв. Балет отримав премію «Київська пектораль» у номінації «За краще пластичне вирішення вистави» у 2019 році.

Балет «Вій» від Раду Поклітару та Kyiv Modern-Ballet Theatre — це притча про випробування людської душі, силу духу, віру й невіру. Ви побачите шалену історію, яка трапилася з простим студентом Фомою Брутом. На сцені – неабиякі емоції, відчай, пристрасті й боротьба з власними внутрішніми демонами. Приходьте, щоб насолодитися містичною історією за мотивами повісті великого письменника Миколи Гоголя.

 

Квитки за посиланням – https://concert.ua/uk/event/vii-odesa-poklitaru

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56