В Одесі помічено незвичайний новий будинок – вхід до нього через дах

В Одесі помічено черговий “архітектурний шедевр”, збудований попри всі будівельні норми і не без допомоги одеських чиновників. Над одним із гаражів навпроти гуртожитку педагогічного університету за адресою Манежна, 38 надбудували житловий поверх. Вхід до нього через дах сусіднього гаража. При цьому власник будиночка розширив площу другого поверху приблизно вдвічі за рахунок винесення підлоги за межі стін першого поверху.

Зазначимо, що схожий “шедевр” збудували у 2017 році на Княжій 27. Там також з гаража звели двоповерховий будинок із розширенням площі другого поверху. Одесити протестували проти потворності, але одеські чиновники видали усі дозвільні документи, якими прикрилися від атак активістів. Таким чином добре видно, як одеські чиновники “піклуються” про майбутнє міста та його зовнішній вигляд. Окремо варто відзначити небезпеку видачі дозволів на будівництво таких будинків-курятників, які можуть зруйнуватися при першому ж землетрусі і постраждають люди.


 

 
Насамперед – це плювок в обличчя законослухняним громадянам та забудовникам, які дотримуються будівельних норм і законів. Однією рукою чиновники відкривають пам’ятний знак ЮНЕСКО, а другою підписують дозволи на знесення пам’яток архітектури, викреслених з охоронного списку за таємничих обставин, а також дозволяють будувати каліцтво та заплющують очі на спорудження 11 поверхів замість 7 за проектом. У місті вже багато років знаходиться з десяток обвалених історичних будівель, які чекають на допомогу.
 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56