В Одесі представили нового керівника поліції регіону – Івана Жука

Сьогодні начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України полковник поліції Сергій Кобець представив особовому складу поліції Одещини тимчасово виконуючого обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області – полковника поліції Івана Жука.

Новий очільник ГУНП Іван Жук підкреслив важливість взаємодії та відданості обов’язку всіх підрозділів поліції: “У цей нелегкий для України час я хочу, щоб всі підрозділи поліції Одещини згрупувалися і зробили максимум для того, щоб кожна людина почувалася у безпеці і відчувала, що поруч завжди є поліція, яка прийде на допомогу. Обов’язок кожного поліцейського, від рядового до начальницького складу, – забезпечувати правопорядок і миттєво реагувати на всі звернення громадян”.

 
Іван Васильович Жук службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2003 році дільничним інспектором міліції у Миколаївському міському управлінні Управління МВС України в Миколаївській області, а в 2018-2020 роках обіймав посаду начальника Новоодеського відділу поліції ГУНП в Миколаїський області.
 
У 2014 році закінчив Національну академію внутрішніх справ.
 
У 2020-2021 роках – начальник Кременчуцького районного управління поліції ГУНП в Полтавській області.
 
З жовтня 2021 року та до цього моменту – начальник Солом’янського управління поліції ГУНП у м. Києві.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56