В Одесі п’яний охоронець побив жінку у тролейбусі

В Одесі сталася бійка в тролейбусі маршруту №2. Як повідомляють очевидці, чоловік у тактичному одязі приватної охоронної фірми спочатку напав на жінку-кондуктора, а потім на іншу жінку, яка заступилася за кондукторку. В поліції повідомили, що затримали 38-річного хулігана – він був п’яний. У нього громадянство сусідньої країни. З кондукторкою він почав сваритися, тому що йому здалося, що вона образила його дружину. За кондукторку заступилася 30-річна жінка, яка побачила сварку і намагалася зупинити зловмисника. Але той почав бити руками й ногами, тримаючи потерпілу за волосся.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується умисне легке тілесне ушкодження. Чоловіку загрожує штраф до 850 гривень, або громадські роботи строком до двохсот годин, або виправні роботи строком до одного року.
 
Одеський активіст Дем’ян Ганул з посиланням на свої джерела назвав ім’я охоронця – Володимир Нивня, який працює або працював у приватній охоронній фірмі “Самсон”. Після розголосу, в фірмі “Самсон” зробили заяву, що цей негідник немає до них відношення. Але тактичний одяг на ньому збігається з кольором однострою охоронців “Самсон”.
 

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56