В Одесі у Міському саду сьогодні відбудеться фестиваль французької культури

В Одесі тривають «мультикультурні тижні» під час яких різні національні і етнічні громади, що мешкають у місті, представляють свою культуру. З ініціативи Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради за підтримки «Alliance Française d’Odessa», 14 липня до національного французького свята “Дня взяття Бастилії” можна буде ближче познайомитись з традиціями та культурою французького народу.

Роковини штурму фортеці-в’язниці Бастилії є символом єдності сьогоденної нації та примирення усіх французів під час французької революції. Святкування та офіційні церемонії проводяться по всій території Франції.

Фестиваль присвячений багатовіковим культурним, економічним та історичним зв’язкам між Одесою та Францією. Взаємодія між культурами Франції та Одеси завжди була плідною. Французька мова, література, мистецтво та кіно збагачували культурне життя нашого міста і роблять це і сьогодні.

14 липня о 17:00 запрошують у Міський сад на цікавий та яскравий фестиваль, де на Вас чекає неймовірна концертна програма Одеського муніципального театру духової музики ім. Олександра Саліка та талановитих артистів міста Одеса, виставка картин, традиційні французькі смаколики, яскраві фотозони та розважальна програма для дітей.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56