В Одесі спалили п’яте військове авто – поліція ніяк не піймає зухвалих диверсантів

В Одесі в ніч на 16 липня сталася пожежа на вулиці Академіка Корольова. Як повідомляють очевидці, невідомі підпалили чергове військове авто – позашляховик зеленого кольору. Це вже п’ятий підпал за останній час. Поліція досі шукає зухвалих диверсантів і поки що безрезультатно.
 

 
Всі підпали відбуваються вночі у комендантську годину у різних районах міста, що говорить про розвинену мережу та скоординованість дій ворогів в Одесі. Вони не бояться бути затриманими і роблять свою чорну справу майже кожний день. Дуже складно зрозуміти, як це можливо, коли місто вночі патрулює сотні добровольців з громадських формувань сприяння поліції. Вони, до речі, за це отримали бронь від мобілізації. Якщо хтось спробує пішки пройтися вулицями у комендантську годину – то його швидко затримують. А чому не можуть знайти диверсантів – загадка з зірочкою.
 
Також одесити у соцмережах повідомляють про підпал диверсантами електрощитової на залізничних коліях на селищі Котовського. Буде відповідь у правоохоронних органів на це?

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56