В Одесі сталися масштабні пожежі через підпал сухої трави

Вчора 14 липня був дуже напружений день для рятувальників Одеси та Одеського району. Спалахнули масштабні пожежі сухої трави, які завдали завдали шкоди. На щастя, немає загиблих і постраждалих.

Вчора вдень в Хаджибейському районі міста Одеси на Шкодовій горі горіла суха трава, сміття, чагарники та автомобільні покришки. Рятувальники ліквідували пожежу на загальній площі 5 Га. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

В Пересипському районі міста Одеса на Жеваховій горі горіла суха трава, сміття та чагарники. Внаслідок пожежі знищено 3 легкових автомобіля на авторозборці та дві господарчі надвірні споруди. Рятувальники ліквідували пожежу на загальній площі 6 Га. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Пожежа на морських схилах біля пляжу у Фонтанці. Горіла суха трава внаслідок підпалу. Гасінням займалися місцеві мешканці.

За межами села Одрадове, Одеського району, горіла суха трава та чагарники на несанкціонованому сміттєзвалищі. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 500 м2. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56