В Одесі відбудеться фестиваль «Два дні й дві ночі нової музики» – вхід вільний на честь свята Незалежності

Завітайте на легендарний фестиваль сучасного мистецтва «Два дні й дві ночі нової музики», який цьогоріч пройде 29-тий раз поспіль! Фестиваль на протязі всього часу відвідали учасники з більш ніж 48 країн світу! За цей час пролунало понад 1000 музичних та драматичних творів, більшість з яких світові премʼєри! На Вас чекають цікаві інтерпретації сучасної музики, різноманітні перформанси, художня виставка та багато іншого!

«Цьогорічний фестиваль присвячується героїчній боротьбі українського народу проти російських загарбників та об’єднає у своїй програмі твори українських та зарубіжних композиторів, які написані до та під час війни та відображають незламність українського народу та його збройних сил. Музика стане вираженням людського існування в усій його глибині, з усіма його стражданнями, розпачем, страхом смерті й загибелі і, проте, слугуватиме символом надії, супротиву та віри в швидку й неминучу перемогу»,— композиторка, лауреатка національної премії України імені Тараса Шевченка (2024), засновниця та художня керівниця Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «Два дні й дві ночі нової музики», секретарка Національної Спілки композиторів України, Голова правління «Асоціації «Нова Музика» / Української секції Міжнародного товариства сучасної музики/ISCM, професорка Одеської національної музичної академії ім. А. В. Нежданової, заслужена діячка мистецтв України, Кармелла Цепколенко.

24 та 25 серпня з 18:00, Велика філармонійна зала, вхід вільний.
Працівники мистецьких закладів зможуть отримати сертифікат 1 кредиту ЄКТС (реєстрація за 15 хвилин до початку першого фестивального дня). Долучайтеся до нового напрямку світової культури!

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56