В Одесі відкрилася унікальна виставка “Крізь час та простір”

В Музеї української книги Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки імені М. С. Грушевського відкрилася персональна виставка майстрині Єлизавети Лісютіної “Крізь час та простір”. В експозиції представлено твори виконані в техніках графіки, витинанки і паперопластики, які мають споконвічну історію та втілюють найвищі ідеали національного мислення. Кожен з цих видів художнього мистецтва надихає на гармонію життя. Виставка працює до 1 жовтня, вхід вільний.

Єлизавета Лісютіна – творча, різностороння, креативна особистість: художниця, ілюстраторка книг, переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів, лауреатка Премії імені Р. Палецького 2022 року в номінації «Декоративне та народне малярство», тричі дипломант міністра культури України, переможниця премії «Творча молодь Одещини», переможниця рейтингу «Народне визнання – 2015». У 2023 році стала магістром образотворчого мистецтва (закінчила художньо-графічний факультет ПНПУ імені К. Д. Ушинського). Працює в різних техніках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Метою виставки є спроба подивитися на себе з відстані часу. Роботи у трьох різних техніках об’єднує нестримне прагнення експериментувати з ідеями та матеріалами. Гармонійне поєднання рідних видів мистецтва створює внутрішню єдність, плинність світів та їх перетікання.


 

 

 
Фото: Світлана Корольова/Фейсбук.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56