В Одесі відкрили 6 безпечних пляжів для відвідування

Сьогодні офіційні джерела в Одеській ОВА та мерії заявили про відкриття безпечних пляжів для відпочинку. Наказ підписав голова Одеської області Олег Кіпер.

Два пляжі відкрили на “Дельфіні – орендований пляж “Калетон” та міській інклюзивний пляж. На Великому фонтані відкрили 4 пляжі: на 14-й станції муніципальний та орендований “Ікра”, на 10-й станції муніципальний та орендований “Чайка”. Всі вони обладнанні сітками, які запобігають потраплянню мін, дно пляжів обстежили водолази на предмет вибухонебезпечних предметів, присутні рятувальники.

На пляжах дозволили перебувати людям з 08:00 до 20:00. Під час повітряної тривоги, при виявленні підозрілих предметів, під час шторму від 2-х балів, на берегових спорудах ( пірсах, траверсах, хвилеломах), поза межами зон для купання перебування людей ЗАБОРОНЕНО! Також ці 6 пляжів мають неподалік укриття на випадок російських обстрілів.


 

 

 
Відомо також, що сітками проти мін можуть обладнати майже всі міські пляжі, але вони не мають поруч укриття, тому не можуть вважатися повністю безпечними. Список безпечних пляжів в Одесі може бути збільшений з часом, повідомили в мерії.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56