В Одесі виступить знаменита львівська «Піккардійська терція»

Музична легенда, володарі найпрестижнішої в Україні культурно-мистецької премії – Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужені артисти України та улюбленці публіки «Піккардійська терція» виступить в Одесі 10 січня в 19:00 в Українському театрі. Голоси, які здатні замінити й найрідкісніші інструменти.

Вас чекає чарівний Різдвяний концерт з улюбленими композиціями «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» , традиційними та авторськими колядками й різдвяними піснями та неймовірна атмосфера Різдва, що наповнить серця світлом.


 
«Піккардійська Терція» – колектив, якому немає рівних в українській музиці. Справжні чаклуни, що своїм вокалом замінюють звучання багатьох інструментів, мають у своєму репертуарі понад 400 музичних творів та 15 різножанрових альбомів. Славетні хіти «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» знають і люблять представники кількох поколінь. Володарі кришталевих голосів відзначені Національною премією ім. Т. Шевченка. Творчість «піккардійців» – прекрасний світ добра, краси, щирих почуттів. Сьогодні колектив Піккардійської Терції бере участь у концертах на підтримку ЗСУ, а також організовує власні благодійні виступи. Частина гонорару артистів завжди спрямовується на купівлю найважливіших речей для фронту.
 
Квитки за посиланням – https://concert.ua/uk/event/pikkardiiska-tercija-odesa
 

 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56