В Одесі завершився фестиваль «Дні єврейської культури»

З 15 по 22 вересня в Одесі проходив фестиваль «Дні єврейської культури». Захід присвячений багатій єврейській спадщині міста, відомого своїми талановитими письменниками, художниками, музикантами та науковцями. Під час фестивалю були організовані тематичні екскурсії, літературні вечори, виставки, майстер-класи, працювали наукові та дискусійні клуби.

“Цього року ми почали проводити мультикультурні фестивалі, популяризуючи Одесу як багатонаціональне місто. Були організовані тижні болгарської, французької та єврейської культури, які подарували багато цікавих заходів. Цим ми хочемо показати, що різні народи зробили внесок у будівництво та розвиток Одеси й України і продовжують її розвивати, захищати та зберігати”, – сказав директор Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Іван Ліптуга.

На завершення різноманітної програми видовищним дійством для гостей став фестиваль єврейської культури, організований Одеським муніципальним театром ім. О. Саліка у Міському саду. Заходи фестивалю відбувалися за підтримки Одеської міської ради.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56