В Одеській області люди починають відвідувати заборонені пляжі

На пляжах у національному парку “Тузлівські лимани” з’явились відпочивальники попри заборону відвідування цих пляжів. Про це повідомили у адміністрації парку. Відпочивальників все більшає на пляжних зонах «Лебедівка», «Рассєйка» та «Катранка». Співробітники Парку постійно фіксують людей на цих пляжах незважаючи на заборону.

При чому на узбережжі відсутні інформаційні знаки щодо заборони перебування на пляжах. Не здійснена перевірка території пляжів та морського дна на наявність мін та інших небезпечних предметів. І це незважаючи на той факт, що працівники Парку при патрулюванні території неодноразово виявляли різні небезпечні предмети, зокрема міни. На пляжах відсутні відповідні об’єкти інфраструктури: рятувальних пунктів, санітарних пунктів, не організовано вивіз сміття. Також відсутні укриття.


 

 
У адміністрації нацпарку повідомили, що відповідальність у разі небезпеки чи надзвичайної ситуації для людей під час відпочинку на узбережжі буде покладатись на органи державної влади – Одеську ОВА, так як пляж це землі водного фонду загальнодержавного значення, та Білгород-Дністровську РВА.
 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56