В одеському ботсаду відбудеться концерт шедеврів старовинної музики

Класична музика – це відпочинок для душі. Це насолода, до якої хочеться повертатися знову і знову. Подаруйте собі вечір класичної музики просто неба 20 липня о 18:00 в Одеському ботсаду.

Неймовірний дует віолончелі та флейти – лауреати міжнародних конкурсів та резиденти міжнародних мистецьких проектів – маестро Артем Калуцький (віолончель) та Ганна Суханова (флейта) на сходах особняка-дачі Папудова в самому серці БотСаду відтворять для вас магію музики старовинних майстрів.

Для вас пролунають найкращі твори класичної світової музики. Вечір Magic Classic в ботанічному саді нагадає вам, що музика існує для зцілення душі та натхнення.

Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та БотСаду після обстрілу рф.

Вхід за попередньою реєстрацією. Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням https://bio.link/fromcats

Також квиток на концерт ви можете отримати в обмін на допомогу, долучившись особисто на пару годин до догляду за рослинами і територією ботсаду.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56