В Одеському Ботсаду відбудеться романтичний концерт Романа Капітонова

Пронизаний неповторним симбіозом поезії, природи та музики. Чуттєве виконання знайомих кожному і авторських зовсім нових романсів та життєвих балад. Інтерактив із емоціями та почуттями усіх, хто завітає. Атмосфера в кожному виступі. І все це серед квітучих рослин БотСаду. Таким може бути ваш вечір останньої п’ятниці червня 28-го о 18:30.

Все наживо: від музики й майстерності кращих виконавців лауреатів міжнародних конкурсів – актриси-співачки Антоніни Левенчинської і легендарного одесита піаніста захисника ЗСУ Георгія Кожухаря до реакцій відвідувачів на довірливі й світлі музичні історії останнього романтика «Людини зі Слобідки» – Романа Капітонова. Адже виконавці вміють зробити так, щоб глядач перестав бачити звичні речі і занурився у світ музики, слова й образів.

Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та БотСаду після обстрілу рф.

Вхід за попередньою реєстрацією – донейшн від 250 грн, в день події від 350, діти до 7 років та пенсіонери – 50%
Також квиток до концерту ви можете отримати в обмін на допомогу, долучившись особисто на пару годин до догляду за рослинами і територією ботсаду.
Волонтерство у ботанічному саду, це – зустріч з унікальними талановитими фахівцями, спілкування і фізична активність в затишному місці.
Квиток до Ботанічного саду входить у вартість бронювання. Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням і ми вам передзвонимо https://bio.link/fromcats

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56