В Одеському ботсаду відновлюють концерти просто неба

Після двох тижнів перерви в Одеському ботсаду відновлюють концерти просто неба. 14 вересня відбудеться фортепіанний концерт Анни Антропової. Приготуйтесь вирушити в захопливу музичну подорож , оскільки ми представляємо нову програму Мандри Садами Світу/Золоті шедеври Світової Класики , присвячену Золотим Шедеврам Класики, які звучать на найкращих опен-ейрах в садах та ботанічних концертах всього Світу: В. А. Моцарт, Ф. Ліст, К. Дебюссі, Ф. Шопен, М. Скорик та інші. У цій програмі пролунає багато оригінального й цікавого, але разом з тим — знайомого і зрозумілого.

Ботанічний сад, Одеса

А ви знали, що ботаничні опен-ейри Lіve at Botanіс найкраще місце для всієї родини, романтиків, інтровертів та зустрічей? Музика та природа сконтактовують нас із нашою внутрішньою свідомістю, де зберігається досвід що ми всі є частиною більшого цілого. Музика та природа підштовхують нас до подорожі крізь ілюзії, інтелект та емоції до містичного досвіду, де ми нарешті бачимо чистоту, притаманну кожному. Можливо, це і є засобом досягнення свободи та з’єднання нас з тим, що є хорошого у кожному з нас.

За фортепіано лауреат Міжнародних та Національних конкурсів чарівна талановита Анна Антропова та плеяда молодих музикантів – стипендіатів Державних Премій. Цілком ймовірно, що почуті вперше виконавці потраплять до вашого персонального списку улюблених музикантів.

Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням і ми вам передзвонимо https://bio.link/fromcats
Також квиток до концерта ви можете отримати в обмін на допомогу, долучившись особисто на пару годин до догляда за рослинами і територією Ботанічний сад Одеського національного університету.
Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та Ботанічного саду Одеського національного університету після обстрілу рф.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56