В одеському музеї переселенки візьмуть участь у модному дефіле

В Одесі презентують другу частину соціально-презентаційного проекту «Сила йти далі». 26 липня о 15.30 в Одеському музеї західного і східного мистецтва (вул. Пушкінська, 9) відбудеться соціально-презентаційний захід «Сила йти далі», спрямований на підтримку та розвиток успішного бізнесу, який створюють і очолюють жінки. Бренд жіночого одягу Maison Sophy G талановитої одеської дизайнерки Олени Гейдер з нагоди свого 10-річчя представляє ретроспективний показ колекцій. У ювілейному дефіле візьмуть участь як професійні моделі МА Persoma та Клубу моделей Lady Forever, так і жінки, які перебувають у статусі внутрішньо переміщених осіб.
 

 
Така синергія дозволяє підтримати українок, які опинились у складних життєвих обставинах, і водночас продемонструвати силу та можливості жінок у бізнесі. Також у програмі заходу – дві фотовиставки: арт-проєкт «Благання про небайдужість» відомої художниці Яни Ланде і світлини жінок-ВПО як моделей у вишуканому вбранні від бренду Maison Sophy G (знімки виконані одеською фотографинею Оленою Ксенофонтовою).
 

 
Показ проходитиме під супровід музики талановитого композитора Романа Загороднюка, і ця композиція вперше буде представлена слухачам саме в Одесі. Для участі в заході запрошені почесні гості, партнери та друзі.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56