В одеському оперному театрі прем’єра опери Масканьї “Cavalleria rusticana”

Одеська опера запрошує поринути у атмосферу весняної Італії. Сцена театру перетвориться цього вечора на сицилійське містечко кінця 19 сторіччя, де на тлі гармонії з природою і сільського затишку розгорнеться історія кохання та зради, злочину проти честі, пристрасті і страждань. Емоційні контрасти музики «Сільської честі» посилюють гостроту її сюжету: шалені пристрасті змінюються станом душевної відчуженості, а драматичному зіткненню людських характерів протистоїть спокій весняної природи.

Одноактна опера П. Масканьї оповідає про любов та нестямну пристрасть, ревнощі, зраду і покаяння… Сильні характери героїв, блискавична зміна сюжету від любовної серенади до кривавого поєдинку суперників, експресивні кульмінації, передчуття трагедії і драматична розв’язка – все це очікує на вас на сцені театру у досконалому виконанні солістів опери, оркестру та хору. Саме хор упродовж усієї вистави виконує роль безпрецедентного свідка подій, що розгортатимуться у невеликому Сицилійському селі у дні Великодня наприкінці 19-го сторіччя.

22 вересня о 17:00, у недільний вечір відбудеться другий прем’єрний показ опери П. Масканьї “Cavalleria rusticana” (“Сільська честь”).
У партії Турідду – запрошений артист, провідний соліст Дніпро Опери Роман Коренцвіт.
Квитки: https://operahouse.od.ua/events/cavalleria-rusticana/

Склад виконавців:
Диригент – заслужений артист України Василь Коваль
(вперше за диригентським пультом вистави)
Сантуцца – Ганна Літвінова (вперше в партії)
Турідду – Роман Коренцвіт (Дніпро Опера)
Лола – Катерина Лян
Альфіо – народний артист України Віктор Мітюшкін (вперше в партії)
Мама Лючія – Марина Годулян (вперше в партії)
Хор, оркестр театру, дитячий хоровий колектив “Перлини Одеси”

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56