В Одеському оперному театрі відбудеться карнавал тварин

Чи були ви колись на карнавалі? А якщо це дійство ще й за участю улюблених тварин? Цікаво? Тоді вперед! Одеська опера запрошує вас 26 жовтня о 12:00 у фантасмагоричний світ творчості французького композитора Каміля Сен-Санса: від прудких антилоп — до мудрих черепах! Тут танцюватимуть кенгуру і слони, птахи і золоті рибки, виконуватимуть дивовижні хореографічні па загадкова «тварина з довгими вухами», вишуканий лебідь та чимало інших казкових героїв. І всі ці неймовірні події – на «Карнавалі тварин», куди цього разу мандруватиме разом з вами наш «Маленький музикант».

Зазначимо, що саме «Карнавал тварин» чи, як його називав сам композитор – «Зоологічна фантазія», на сьогодні залишається одним з найпопулярніших творів, з якого розпочинають своє знайомство з класичною музикою мільйони дітлахів з усього світу. А ще це музично-хореографічне шоу спонукатиме маленьких шанувальників мистецтва фантазувати і творити.

Тож, починається марш, звучать фанфари і урочисту ходу розпочинає сам цар звірів Лев, а заразом з ним неперевершені, яскраві і талановиті звірятка, в образах яких постануть артисти балету театру та юні артисти зразкового ансамблю класичного танцю «Фуете»! А все казкове дійство відбуватиметься у супроводі оркестру Одеської національної опери під орудою заслуженого артиста України Ігоря Шаврука.
 
Квитки – у касах та за посиланням – https://operahouse.od.ua/events/a-young-musicians-journey/

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56