В Одеському оперному театрі відбудеться концерт творів видатного композитора Верді

В Одеському оперному театрі 10 жовтня о 17:00 запрошують на вечір творчості італійського композитора Джузеппе Верді – оновлену версію концертної імпрези «Viva Verdi». На сцені Одеської опери з’являться популярні вердіївські персонажі: колізії драми «Трубадур» відтворять заслужені артисти України Тетяна Спаська та Віталій Білий, Анна Литвинова, Юлія Терещук, Юлія Суботіна, Ілля Марків і запрошений тенор Олександр Шульц (Німеччина). Одну з кращих опер світової класики «Ріголетто» представлять Олександр Прокопович та Марія Туткевич. Про інтриги «Сицілійської вечірні» та драматичні історії «Дон Карлоса», «Макбета», «Набукко» і «Травіати» оповідатимуть глядачам народний артист України Віктор Мітюшкін, заслужений артист України Дмитро Павлюк, Наталія Павленко, Марія Березовська, Сергій Узун, Анастасія Голуб, оркестр та хор театру.

“Віва, Верді! Браво, Верді!”, – саме так ми відчуваємо бажання скандувати з перших звуків увертюри, коли поринемо до історичного світу гранд-опери, адже звучатиме грандіозна увертюра до опери «Сила долі», що настроює вас на загальну емоційну атмосферу концерту. У другому відділенні оркестр запросить публіку на світський бал, виконавши увертюру до опери «Бал – маскарад». А яскравою, блискучою кодою стане музика з комічної опери «Король на одну годину».

Цього розкішного музичного вечора під орудою головного диригента театру, заслуженого артиста України Василя Коваля комедія і трагедія переплетуться і зіллються разом у прекрасні мелодії, пасажі небесної краси, арії та дуети, що лунатимуть одне за одним у безперервному святі музичного генія Верді.

Квитки – у касах театру та за посиланням https://operahouse.od.ua/events/viva-verdi/

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56