В Одеському ТЦК пояснили, що відбувалося на вулиці Затонського

Вчора 29 серпня в Одесі на вулиці Затонського сталася бійка між двома чоловіками та співробітниками ТЦК з поліцією. На відео, яке оприлюднили телеграм-канали, одного чоловіка скрутили та затягнули до автівки, а інший чоловік поштовхався з співробітником ТЦК та втік.

Сьогодні в Одеському ТЦК прокоментували інцидент. Повідомляється, що мобільна група оповіщення Пересипського ТЦК міста Одеси спільно з поліцією патрулювала територію і побачила групу чоловіків. Вони звернулися з законною вимогою надати військово-облікові документи. Цивільні особи, які вживали алкогольні напої, відреагували агресивно через відсутність документів та виявили бажання використати фізичну силу проти військових. Правоохоронцям та військовим довелося чинити опір. Згодом, на місце події було викликано додатковий наряд поліції.

У ТЦК нагадують, що згідно з чинним законодавством, усі військовозобов’язані мають мати при собі військово-облікові документи (у паперовій чи електронній формі) та пред’являти їх на вимогу поліції, військовослужбовців ТЦК та СП або прикордонників.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56