В Одеському зоопарку відмітили свято Івана Купала (фото)

7 липня в Одеському зоопарку відмитили свято Івана Купала. Ввечері, коли настали сутінки, зоопарк відкрив свої двері для відвідувачів. Цього року зоопарк перетворився на казкову країну мавок. Давні друзі зоопарку, Театр юного глядача імені Юрія Олеші, показав театральну постанову із спектаклю “Лісова пісня”.

Завдяки танцю лісових фей діти та дорослі занурилися в атмосферу казки. Чарівні голоси Алії Дігуляр та Олексія Коннова вразили глядачів. Під казковий танок від зразкового хореографічного колективу Казка та колективу Jenkins підтанцьовували дітлахи-глядачі. Музиканти з Музичної школи №5, радували публіку своїми талантами – грою на скрипках. Окрім концертної програми для відвідувачів було організовано майстер -класи з плетіння вінків, малювання та виготовлення ляльок-мотанок. Працівники ювенальної поліції провели для дітей майстер -клас з плетіння патріотичних стрічок.

На сільському подвір’ї у гадзині Наталки можна було поворожити на судженого та почастуватися смаколиками. А наприкінці свята усі бажаючи дивилися за спалюванням опудала “Купали” і запускали вінки до ставку. Святкування Івана Купала стало вже традицією Одеського зоопарку.

Одеський зоопарк дякує за допомогу в проведенні свята: Театру юного глядача імені Юрія Олеші, колективу музичної школи #5, зразковому хореографічному колективу Казка, хореографічному колективу Jenkins, солістам Алії Дігуляр та Олексію Коннову, Ювенальної поліції Одеси, інспекторам превентивної комунікації Поліція діалогу.

Фото: Олена Ксенофонтова та Борис Бухман

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56