В Оперному театрі прозвучить опера Дж. Пуччіні “Турандот”

8 вересня о 17:00, у межах Міжнародного фестивалю мистецтв “Оксамитовий сезон в Одеській опері”, запрошуємо на “Турандот” Дж. Пуччіні у сучасній постановці режисера Крістіана фон Гьотса (Німеччина). Прекрасна і жорстока принцеса знову переможена могутністю Кохання. «Принцеса Турандот» на сцені Одеської Опери — незмінний тріумф мистецтва та виконавчої майстерності!

У репертуарі театру опера «Турандот» з’явилась через п’ять років після її прем’єри в Італії, у 1931 році, в постановці українського диригента та художнього керівника театру Миколи Покровського. Своє оновлене життя вистава набула у 2010 році і стала, за оцінкою фахівців та ЗМІ, не тільки проривом для театру, а й сталою фавориткою глядацького попиту.

Постановка була відтворена у колаборації з відомими європейськими митцями з Німеччини – режисером музичних і драматичних театрів Європи Крістіаном фон Гьотцем; художницею Лєною Брексендорфф і хореографинею Вереною Хірхольцер, що створили сучасне трактування сценічної дії, ексклюзивні костюми і модерну сценографію. Залишивши без змін класичне лібрето вистави, постановники зробили акцент саме на музичній дії і майстерності вокалістів. У постановці задіяно майже 200 артистів Одеської опери – повний склад оркестру, хору, найкращі вокалісти, дитячі хори і солісти балету.
 

 
Вперше у партії Ліу постане солістка опери Олена Долгіна.
Склад виконавців:
Диригент – заслужений артист України Василь Коваль
Турандот – Наталя Павленко
Калаф – Леонід Шошин
Імператор – Сергій Красних
Тімур – Сергій Узун
Ліу – Олена Долгіна
Пінг – Василь Добровольський
Панг – Геннадій Корягін
Понг – Віталій Смирнов
Мандарин – Ілля Марків
Служниці – заслужена артистка України Олена Стародубцева, Юлія Суботіна
Перський Принц – Денис Хотятчук (артист хору)
 
Квитки за посиланням – https://operahouse.od.ua/events/turandot/

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56