В центрі Одеси маслкар Dodge Challenger з дітьми у салоні врізався у стовп

Вчора увечері в Одесі близько 22:00 на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська сталася руйнівна ДТП. Американський маслкар Dodge Challenger на швидкості врізався в електроопору. Від удару передня частина авто отримала значні пошкодження. Як повідомили в поліції, 40-річний водій їхав по вулиці під час вимкнення світла. Через це не працював світлофор. В останній момент він помітив, що дорогу почали переходити люди і щоб уникнути ДТП з ними направив авто в бік, де врізався у стовп.

Dodge Challenger після ДТП

Пасажири авто – двоє жінок 39-ти та 36-ти років і двоє 11-річних хлопчиків отримали поранення різного ступеня важкості, їх госпіталізували на швидкій у лікарню. Сам водій не постраждав. Поліцейські встановлюють повні обставини події. В рамках провадження автомобіль поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Триває слідство.

Поліція звертається до усіх учасників дорожнього руху з проханням бути обережними на дорозі, особливо в темну пору доби, в умовах недостатньої освітленості вулиць через відключення електроенергії. Водіїв закликаємо уважно слідкувати за дорожньою обстановкою і дотримуватися такого швидкісного режиму, щоб зуміти вчасно відреагувати на її зміну, а пішоходів – користуватися світловідбивними елементами або ліхтариками, щоб бути помітними водіям здалеку.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56