В Южному оголосили День жалоби: простилися з двома загиблими героями

Сьогодні 5 серпня Южненська міська громада попрощалася з двома мешканцем міста Южне, які віддали своє життя за Батьківщину, за мир, за життя жінок та дітей України.

Южненська громада зібралася на площі Перемоги біля пам’ятника захисникам Вітчизни, щоб віддати останню шану Захиснику України – Березенчуку Андрію Євгеновичу. Андрій, матрос 2 зенітно-артилерійського відділення зенітного ракетно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки в/ч А4351, помер 30 липня 2024 року у військовому шпиталі від бойових поранень, отриманих під час виконання свого обов’язку із захисту нашої Батьківщини, її незалежності та територіальної цілісності.

Також Южненська міська громада попрощалася з мешканцем Южного – Захисником України Стружевським Дмитром Олександровичем, навідником 2 механізованого відділення механізованого батальйону в/ч А4718, 1996 року народження. Щирі співчуття рідним та близьким Дмитра, вічна пам’ять Захисникам України, які віддали своє життя за нашу Батьківщину, за кожного з нас! Навіки пам’ятаємо!

5 серпня в Южненській громаді оголошено Днем жалоби. На знак скорботи просять забезпечити приспущення Державних Прапорів на будинках і спорудах громади.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56