Водій, якого застрелили в Дніпрі, перевозив свою родину п’яний, порушував ПДД, а потім прикинувся “пасажиром”

Резонансна подія в Дніпрі з застосуванням табельної зброї на ураження проти агресивного водія отримала подробиці. ЗМІ повідомляють з посиланням на джерела в поліції, що у застреленого водія виявили алкогольне сп’яніння – в крові 2,48 проміле, що перевищує норму у 10 разів. На камерах спостереження за рухом видно, як за кермом сидить саме чоловік, а жінка на міці пасажира. У салоні авто ще перебували діти.

Також в поліції показали, як водій порушив правила руху, повернувши ліворуч зі смуги, по якій можна рухатись тільки прямо. Після зупинки водій пересів на пасажирське сидіння, а жінка на місце водія. Цікаво, що коли патрульні підійшли та відчинили двері авто було красномовно видно, що їх намагаються обманути – жінка сиділа за кермом босоніж. Тобто навряд чи вона керувало авто у такому вигляді.

Патрульна поліція оприлюднила фрагмент відеозапису, на якому видно, що чоловік розмовляв з поліцейською образливо з матерщиною: “Шо ти бля@, на ху@ бля@, яка причина зупинки?”. Жінка відмовлялася вийти з авто та її спробували витягнути силою, в цей час чоловік напав на поліцейських. Він повалив на землю офіцера, та вдарив декілька разів, потів розбив обличчя поліцейській. За деякими даними, він навіть намагався заволодіти табельною зброєю. У цей час офіцер здійснив кілька пострілів по нападнику на ураження.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56