Wizz Air з 14 березня зупиняє рейси з Кишинева через безпекові ризики

Угорський лоукостер Wizz Air повідомив про зупинку авіасполучення з аеропортом Кишинева через високі ризики небезпеки. Про це йдеться у заяві компанії, яку поширили місцеві ЗМІ:
 

 
“Wizz Air пильно стежив за безпековою ситуацією у Молдові та постійно підтримував зв’язок із місцевими та міжнародними органами влади й агентствами, аби гарантувати найвищий рівень безпеки. Безпека пасажирів та екіпажів залишається для нас найпершим пріоритетом, і з огляду на останні тенденції у Молдові та високі, хоч і не нагальні, безпекові ризики у повітряному просторі країни, Wizz Air ухвалив складне, але відповідальне рішення призупинити усі рейси до Кишинева з 14 березня”.
 
Річ у тому, що за останні декілька місяців росія запускали свої ракети над територією Молдови. Крім цього, в самій Молдові можуть статися заворушення через спроби росії захопити владу за допомогою підконтрольних їй військових в ПМР та проросійської опозиції.
 
Аеропорт у Кишиневі був найближчим відкритим аеропортом для українців, особливо для мешканців Одеси та Одеської області. Після закриття наступним найближчим аеропортом будуть Ясси в Румунії.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56