Як швидко купити криптовалюту Ethereum з новою функцією криптогаманця Trustee Plus

Останніми місяцями криптовалютний сектор демонструє неймовірне зростання, включно з такими активами, як біткоїн, Ripple, Ethereum і багатьма іншими. Щотижня обсяги інвестицій і вартості криптовалют досягають нових висот.

Українці активно цікавляться способами безпечного і доступного придбання криптовалют. На цей запит відгукнулася компанія Trustee Plus, презентувавши функцію Smart P2P, що істотно спрощує купівлю цифрових активів.

Цей майданчик дає змогу купувати криптовалюти на будь-яку суму, починаючи з 200 гривень, та роблячи інвестиції доступними для всіх охочих.

«Запуск Smart P2P відкриває крипторинок для величезної кількості українців. Наша команда подбала про те, щоб кожен міг інвестувати в цифрові активи стільки, скільки він хоче і може. Я б порадив діяти відповідно до стратегії DCA (регулярні невеликі вкладення), що дасть змогу примножити ваші заощадження за мінімальних витрат на придбання криптовалюти», — зазначив співзасновник Trustee Plus Вадим Груша.

Співзасновник Trustee Plus Вадим Груша

Функція Smart P2P розроблена з урахуванням поточних ринкових реалій і актуальних потреб користувачів, які відчувають важливість інвестицій у сферу цифрових активів.

Нова функція гарантує безпеку угод і технічний супровід усіх процесів, але при цьому платформа не втручається в операції користувачів. Компанія лише пропонує клієнтам зручний інструмент для прямої взаємодії між один одним і забезпечує конфіденційність.

Зазначимо, що користувачі Trustee Plus активно користуються не тільки Smart P2P, а й іншими послугами, включно з обміном і зберіганням цифрових активів. До того ж платіжні картки Trustee Plus дають змогу здійснювати покупки в торгових точках, де є POS-термінали. Для розрахунку підійде ripple гаманець, Solana, біткоїн та інші криптоактиви.

Не варто також забувати, що зовсім недавно розробники заявили про два важливі досягнення. Справа стосується випуску 50 000 платіжних карт і встановлення користувачами понад 300 000 криптогаманців. Виняткові показники, поза всякими сумнівами.

Як результат, Trustee Plus зарекомендувала себе як одна з криптокомпаній в Україні, що найшвидше розвиваються. Видання MNBC, яке нещодавно опубліковало покроковий гайд, як отримати виплати за Notcoin, занесло її до списку найкращих криптогаманців 2024 року, що є заслуженим визнанням успіху розробників і стрімкого зростання.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56