Захисник з Одещини, батько двох дітей – загинув на Донеччині

У Кілійській громаді 10 грудня оголошено днем жалоби. Захищаючи незалежність та недоторканість України, 1 грудня 2022 року, загинув мешканець села Василівка – Мельниченко Руслан Володимирович 1987 року народження, повідомили у Кілійській громаді. У нього залишилось двоє дітей.

Молодий, повний мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не збудуться… Він віддав своє життя за рідну землю, за життя кожного українця. В цей страшний та кривавий час кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою.

На знак скорботи за загиблим у День жалоби на всій території Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області припустять Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних та комунальних підприємств, установ і організацій.

Органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, державним підприємствам, установам і організаціям, незалежно від форм власності рекомендовано відмінити у День жалоби проведення розважально-концертних заходів.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56