Зеленський відвідав найгарячішу точку фронту – Авдіївку

Вчора президент України Володимир Зеленський відвідав воїнів на фронті, які захищають Авдіївку – найгарячішу точку фронту. За останній місяць ворог кинув усі сили на захоплення цього укріпленого міста не жаліючи техніки та людей. Десятки тисяч росіян загинули, штурмуючи Авдіївку – усі поля усіяні трупами, але вони продовжують наступати як зомбі.

Зеленський відвідав передовий контрольно-спостережний пункт 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Там доповіли про оперативну ситуацію на напрямку та перебіг оборонних дій. Наші воїни мужньо продовжують захищати позиції попри постійні м’ясні штурми рашистів.

Президент подякував воїнам за високий бойовий дух. Глава держави розпитав військових про основні потреби, серед яких найчастіше згадували необхідність поповнення особового складу та засоби РЕБ. Володимир Зеленський також вручив оборонцям Авдіївки державні нагороди.

З рук Президента отримав орден «Золота Зірка» молодший сержант Ігор Тимощук, якому присвоєно звання Героя України. Молодший сержант особисто планує, керує та бере участь у штурмових операціях. Групи під його керівництвом неодноразово знищували ворогів, брали в полон солдатів противника, повертали контроль над позиціями. Завдяки успішному відновленню втрачених оборонних позицій Ігор Тимощук запобіг прориву ворога до Авдіївки, що забезпечило втримання важливого рубежу для оборони країни.

Відзнакою Президента «Хрест бойових заслуг» нагороджено старшого лейтенанта Євгена Байкова. Також Володимир Зеленський вручив ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Також під час поїздки до Донецької області Президент України Володимир Зеленський відвідав передову хірургічну групу 59-го військового мобільного госпіталю Військово-медичного клінічного центру Північного регіону. Зеленський вручив нагороди пораненим та подякував за службу і відданість Україні.


 
Своє чергове звернення до нації Зеленський записав за 5 км від позицій рашистів.
 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56