Ківалов вручив нагороду директору Одеського НАБУ і його відсторонили від посади

Президент Національного університету Одеська юридична академія Сергій Ківалов нагородив директора Одеського НАБУ Володимира Деуліна особистою нагородою. Фото з щасливим обличчям борця з корупцією розійшлося соцмережами і викликало бурю критики в адрес НАБУ.

З одного боку Ківалов в Одеському регіоні дуже потужно тримається і має великий вплив на політику та процеси в юридичній системі завдяки своєму вузу. А з іншого боку він багато років втілював політику російського поглинання України і за це отримував дві нагороди – від путіна та від медведєва, від яких досі публічно не зрікся.

Тому приймати нагороду від Ківалова крім моральних аспектів та питання національної безпеки, є ще один дуже важливий фактор – це кримінальне провадження щодо юридичної академії відкрите НАБУ у 2020 році. Тобто, нагороду можна розглядати як спробу отримати добрі стосунки з НАБУ і вплив на справу.

Як повідомили в НАБУ, за фактом участі директора Одеського територіального управління Національного бюро Володимира Деуліна у заході з нагоди Дня юриста, який проходив у стінах Національного університету “Одеська юридична академія”, та отримання ним нагороди від президента цього вишу розпочато службову перевірку. На час проведення перевірки Володимира Деуліна відсторонено від виконання посадових обов’язків.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56