На кордоні з Молдовою затримали чоловіків, які замоталися в ізотермічні ковдри

В Одеській області на кордоні затримали правопорушників. 4 чоловіків призовного віку намагалися потрапити через кордон дл Молдови вночі. А щоб їх не помітили прикордонники, обматалися ізотермічними ковдрами.

Але їм це не допомогло. Правопорушників виявили під час моніторингу кордону. Наказам прикордонників зупинитися вони не подчинилися і почали тікати. Після попереджувальних пострілів ухилянтів затримали.

Вони виявилися жителямв Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Сумської областей. Маршрут руху відшукали через різні інтернет-месенджери. За перетин кордону заплатили від 3 до 8 тисяч доларів США кожен.

На всіх “винахідників” складені протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та за ст. 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56