Під Одесою 19-річний хлопець ґвалтував малолітню сусідку і зняв це на відео для інтернету

В одному з сіл Одеського району поліцейські виявили 19-річного педофіла. Під час моніторингу інтернету працівники управління протидії кіберзлочинам виявили відео, на якому 19-річний мешканець Одеського району вчиняє дії сексуального характеру відносно малолітньої односельчанки, якій ще не виповнилось 14 років.
 

 
В поліції повідомили, що затримали педофіла і повідомили підозру за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років). Розпочалось слідство, яке зараз вже завершено, а обвинувальний акт відносно зловмисника вже скеровано до суду.
 
Повідомляється, що молодий чоловік скористався складними життєвими обставинами сім’ї, у якій проживала дівчинка, та після зґвалтування запропонував їй за незначну винагороду знімати відверті відео. Зараз стосовно зловмисника відкрили ще одну справу за виготовлення, зберігання та поширення дитячої порнографії. В його смартфоні знайшли всі відеодокази. Фігуранту загрожує до 12 років за ґратами. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває слідство.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56