На одеському пляжі організували відпочинок для захисників, які втратили кінцівки

В Одесі на пляжі Дельфін кілька років тому орендар пляжу збудував найкращий в місті інклюзивний пляж для. Він має не тільки комфортний спуск, але навіть ліфт. На днях в Одесу приїхали поранені захисники, які втратили кінцівки. Для них організували відпочинок на цьому пляжі.

Військових зустрів мер Одеси Геннадій Труханов, який повідомив, що в Одесі “працює доступна середа та транспорт”. Але насправді міська середа в Одесі ворожа до людей у візках. Багато тротуарів не мають пандусів на перехрестях, самі тротуари в багатьох місцях розбиті або мають плитку, яка перетворює поїздку по неї в пекло. Найкраще рішення для цього – це якісний гладенький асфальт. Але останні 10 років тротуари в Одесі заповнювали плиткою всіх форм та розмірів, робили водостоки-перешкоди для візків. Окремо стоїть питання пандусів до магазинів або установ. Часто вони мають такий ухил, що користуватися ними не можливо або їх взагалі немає.

Під час вибіркової перевірки маршруток в Одесі один з перевізників перевів на маршрут для перевірки автобус з іншого маршруту, в інших маршрутках не було кнопки виклику водія та паска безпеки. А у ще одній маршрутці пандус був такий, що без допомоги людина з інвалідністю сама не може заїхати. Варто зауважити, що на 4 маршрутах, які перевіряли, тільки по одному автобусу мають можливості перевезення інвалідів.

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56