На Середньофонтанській автомобіль наїхав на жінку – там не працював світлофор

Вчора днем частина Одеси опинилася без світла через аварію – це викликало вимкнення деяких світлофорів. Через ці обставини та необачність водія на жвавому перехресті вулиць Середньофонтанській та Семнарській сталася ДТП з потерпілою. Як повідомили в поліції, жінка намагалася перейти вулицю, але її не помітив водій автомобіля Chevrolet і не встиг загальмувати вчасно. Жінка отримала численні травми – множинні переломи тазу та закриту черепно-мозкову травму. Її госпіталізовалу у комі. Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.
 

 
Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються повні обставини події.
 
Пішоходів та водіїв закликають бути уважними через вимкнення світлофорів. Водіям треба пригальмовувати перед перехрестям, а пішоходам треба зачекати, коли всі автомобілі зупиняться і тоді переходити дорогу.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56