Одеська бігунья з протезом похвалилася отриманням російського паспорта

Одеська бігунья з протезом Тетяна Воротиліна у соціальних мережах похвалилася отриманням паспорта терористичної та фашистської держави росія. “Нова глава” – підписала фото паспортів свого та чоловіка Тетяна, перебуваючи у столиці агресора.

Тетяна виїхала з Одеси до Туреччини восени 2022 року. При цьому в її публікаціях у соціальних мережах з’явилися неадекватні заяви про “нацистів в Україні, які їй заважають жити”. І це після стількох бомбардувань міста справжніми російськими нацистами. Втім, у Туреччині швидко закінчилися гроші і Тетяна разом із чоловіком подалися до росії. Через рік їм надали російське громадянство.

Зазначимо, що підписники Тетяни у соціальних мережах, мабуть, цілий рік не знали, що бігунья зрадила Одесу та Україну. Вона взяла паспорт, на якому кров тисяч українців. Деякі підписники вважають, що під час ДТП у Тетяни пошкодилася не лише нога, а й мозок, який увібрав найкраще від російської терористичної пропаганди. Варто також нагадати, що на протез Тетяні у свій час збирали донати усі одесити. І ось така подяка.

У профілі Тетяна Воротилова вказала, що вона реабілітолог для тих, хто не має кінцівки. Якраз зараз у росіїї з’явилося багато чоловіків без кінцівок – загарбників, ґвалтівників та вбивць з російської армії, які по заслугам отримали в Україні. У Тетяни буде багато роботи.

Ну а з іншого боку ми раді за Тетяну – чим менше в Одесі буде фанатів держави-агресора – тим краще житимуть одесити. Бажаємо всім іншим, які досі люблять росію – піти за Тетяною якнайшвидше, тому що росії в Одесі не буде ніколи, чекати не варто.

Залишити відповідь

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56